Slett kontoen din
Du kan sletta kontoen din når som helst. Slettinga er endeleg, og kan ikkje gjerast om.
For å sletta kontoen må du stadfesta at det er du som eig han.
Merk: du har ikkje konto hos Fjesboki.
Det endrar ikkje kravet. Me kan ikkje sletta ein konto du ikkje har før me veit at det er du som ikkje har han.